Trimis in judecata pentru abuz in serviciu: Primarul comunei Ip vrea sa plece din tara

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Trimis in judecata pentru abuz in serviciu: Primarul comunei Ip vrea sa plece din taraTrimis in judecata pentru savarsirea a doua infractiuni, primarul comunei Ip, Ioan Boer tine mortis sa plece din tara, astfel ca incearca sa scape de interdictia de a trece granitele Romaniei, impusa de procurorii salajeni. Pana acum, insa, toate cererile inaintate in acest sens Judecatoriei Simleu Silvaniei au fost respinse, instanta considerand ca Boer trebuie sa stea acasa pana la solutionarea cauzei.

Judecatoria Simleu Silvaniei a decis inca o data sa respinga cererea formulata de primarul comunei Ip, Ioan Boer, privind revocarea masurii de a nu parasi tara pana la solutionarea procesului in care acesta este judecat pentru ca ar fi savarsit abuzuri in stabilirea unor amplasamente de punere in posesie pe Legea Fondului Funciar. Judecatoria Simleu Silvaniei a respins ca neintemeiata cererea formulata de inculpat, privind revocarea masurii de a nu parasi tara, a declarat purtatorul de cuvant al Judecatoriei Simleu Silvaniei, Maria Man.

Nu este prima data cand primarul Ioan Boer incearca sa convinga instanta sa-l lase sa paraseasca granitele Romaniei, alte doua cereri depuse de edil primind, insa, acelasi

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »