Trei victime, intr-un incendiu la Bobota

Magazin Salajean 3 aprilie 2012 0

Trei victime, intr-un incendiu la BobotaDoua femei in varsta de 38 si 72 de ani, precum si un baiat de 15 ani, din localitatea Bobota, au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce bucataria de vara din gospodarie a luat foc duminica dimineata. Paramedicii SMURD ajunsi la fata locului au constatat ca victimele au suferit atacuri de panica.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca pompierii simleuani au intervenit duminica dimineata, in localitatea Bobota, pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperisul unei anexe a unei gospodarii (bucatarie de vara). De asemenea, la fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD pentru a acorda ingrijiri medicale celor trei persoane din gospodarie, doua femei de 38 si 72 de ani si un copil de 15 ani, care au suferit atacuri de panica, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, cauza probabila de incendiu a fost cosul de fum neizolat termic fata de materiale combustibile. Au ars mai multe piese de mobilier, 60 de metri patrati de acoperis si a fost afectat acoperisul unui foisor aflat in apropiere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »