Trei răniţi într-un grav accident pe bulevard

Magazin Salajean 11 martie 2011 0

Trei răniţi într-un grav accident pe bulevard

Trei persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 60 de ani au fost rănite într-un grav accident de circulaţie petrecut, ieri după-amiază, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, în zona societăţii comerciale Rominserv. Unul dintre şoferi a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii de către echipajul de descarcerare şi transportat de urgenţă la spital.

Agentul şef de poliţie Sorin Bălăjel, din cadrul Biroului Rutier Zalău, ne-a declarat că accidentul de circulaţie s-a produs din cauza neacordării priorităţii. Evenimentul s-a petrecut când un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Zalău, aflat la volanul autoturismului, la părăsirea sediului societăţii comerciale Rominserv, pe bulevardul Mihai Viteazul, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului de 60 de ani, precum şi a altor doi tineri din celălalt autoturism, a declarat Sorin Bălăjel.

Pentru eliberarea bărbatului de 60 de ani dintre fiarele contorsionate ale maşinii a intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum Sălaj. Acesta a fost predat Serviciului de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »