Trei oameni, striviţi sub o remorcă plină cu buşteni

Magazin Salajean 7 iunie 2011 0

Trei oameni, striviţi sub o remorcă plină cu buşteni

Trei sălăjeni au ajuns în spital cu răni grave, sâmbătă după-amiază, după ce au fost implicaţi într-un accident de circulaţie produs în localitatea Someş Odorhei. Aceştia se aflau într-o remorcă încărcată cu lemne, când şoferul tractorului de care era ataşată a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că evenimentul s-a produs din cauza depăşirii vitezei regulamentare. Bărbatul în vârstă de 65 de ani, Grigore M., nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ, iar la revenirea pe carosabil, remorca s-a răsturnat. Cele trei persoane care se găseau în remorcă, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani, au fost rănite grav, a declarat purtătorul de cuvânt.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. La Unitatea de Primire a Urgenţelor au fost aduse trei persoane cu politraumatisme prin accident rutier. Un bărbat, O.M. de 33 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral acut deschis, traumatism toracic închis, fractură toracic închis, fracturi costale şi traumatism abdominal acut închis, fiind internat la Secţia de Chirurgie. Pacientul O.F., în vârstă de 16 ani, a fost diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală, fractură corp vertebral şi contuzii şi escoriaţii la nivelul gambei drepte, ulterior fiind internat la Secţia de Ortopedie. În aceeaşi secţie a ajuns cel de-al treilea rănit, C.M., de 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism toracic şi contuzie de coloană cervicală, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate anterior, Codruţa Puşcaş. Potrivit aceleiaşi surse, starea victimelor este stabilă, însă vor mai rămâne sub supraveghere medicală.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »