Trei intervenţii “de foc” în 24 de ore

magazinsalajean 10 iulie 2012 0
Trei intervenţii “de foc” în 24 de ore

Pompierii jibouani au fost solicitaţi, în doar 24 de ore, la trei intervenţii. Prima solicitare a fost înregistrată luni după-amiază, în jurul orei 16, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj din oraş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că incendiul ar fi fost provocat de jocul copiilor cu focul. “Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină de trei ori în ultimele 24 de ore. Din fericire, în niciunul dintre cazuri, pagubele materiale produse nu au fost foarte mari”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit acestuia, la prima intervenţie, pompierii au fost chemaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj de pe strada Garoafelor din Jibou. Cauza probabilă de incendiu a fost jocul copiilor cu focul, arzând însă doar câteva lemne depozitate în garaj.
A doua intervenţie a fost la un incendiu iscat la vegetaţie uscată de pe un teren din apropierea oraşului, declanşat de către o persoană neidentificată. Flăcările au mistuit circa 1,5 hectare de teren.
Marţi dimineaţă, în jurul orei 5, pompierii jibouani au fost solicitaţi în localitatea Ciglean pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autoturism marca Audi 80. Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric arzând cabluri electrice şi masele plastice ale bordului autovehicului.
M.O.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »