Trei incendii in primele trei zile din an

Magazin Salajean 6 ianuarie 2009 0

Trei incendii in primele trei zile din an Din cauza necuratarii cosului de evacuare a fumului, la blocul L24 din Simleu Silvaniei a izbucnit un incendiu. Sectia de Pompieri Simleu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) al judetului Salaj a intervenit in prima zi a anului 2009, la ora 16:48, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cosul de fum al blocului L 24 de pe Aleea Tineretului din localitatea Simleu Silvaniei.

Tot detasamentul de pompieri din Zalau, din cadrul ISU Porolissum al judetului Salaj, a intervenit in data de 2 ianuarie 2009, la ora 18:20, pentru a stinge incendiul izbucnit la cosul de evacuare a fumului al locuintei lui V. Andrei, de pe strada Merilor, din municipiul Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost necuratarea cosului de evacuare a fumului, funinginea depusa aprinzandu-se. Din fericire, interventia prompta a pompierilor militari a limitat extinderea incendiului, arzand doar cosul, ne-a precizat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant din cadrul ISU Salaj.

In data de 3 ianuarie, la ora 00:54, pompierii simleuani au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la gospodaria lui P. Sorin, din localitatea Simleu Silvaniei. Cauza probabila de incendiu a fost, ca si la celelalte doua incidente prezentate mai sus, efectul termic al cosului de evacuare a fumului. De aceasta data insa, pompierii nu au mai ajuns la fel de repede. Au ars circa 55 mp polistiren, 10 mp lambriu plastic, 40 mp de tavan, 40 mp vata minerala si au fost deteriorati aproximativ 55 mp de tencuiala, a declarat Lucian Jacodi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »