Trei bebeluşi s-au născut în 12.12.2012

Mihaela Moldovan 13 decembrie 2012 1
Trei bebeluşi s-au născut în 12.12.2012

 

Trei bebeluşi au venit pe lume ieri, până la închiderea ediţiei, la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, 12.12.2012 fiind ultima dată repetitivă din acest secol. Purtătorul de cuvânt al celui mai mare spital din Sălaj, Mariana Ortelecan, a declarat că la orele 8 şi 9 s-au născut două fetiţe, în timp ce la ora 12.33 o mămică a adus pe lume un băieţel de 3,13 kilograme. Toţi trei copiii sunt sănătoşi şi s-au născut prin cezariană.

Niciun cuplu din Zalău nu a ţinut, însă, să îşi unească destinele ieri, îndrăgostiţii neluând în seamă data extrem de interesantă din punctul de vedere al numerologilor.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. alt anonim 13 decembrie 2012 at 06:39 - Reply

    Cati din acestia se vor contamina cu conjunctivita purulenta? Va vor spune sleahta de tigani care-si face veacul in anticamenra directa a sectiei de nou-nascuti, totul cu avziul european al Directiei Spitalului. Sanepidul (dr. Marincas) tace, ca nu-i convine sa mai redacteze o sanctiune… cui trebuie!

Lasa un Raspuns »