Trei accidente rutiere la final de săptămână

Mihaela Oprea 25 februarie 2013 0
Trei accidente rutiere la final de săptămână

Accidentele de circulaţie petrecute la finele săptămânii trecute s-au finalizat cu patru răniţi şi trei dosare de cercetare penală. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Sălaj, în data de 22 februarie, la ora 18, Gheorghe C., de 44 de ani, din Chieşd, a condus un moped pe DJ 108 F, prin localitate. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil umed, la intrarea într-o curbă periculoasă spre dreapta, nu a mai putut controla vehiculul şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţ. Mopedistul a suferit leziuni uşoare. Oamenii legii au constatat că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie, mai mult, că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un alt accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Sebastian O., de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul proprietate personală pe DN 1F. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de Vasile B., de 44 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, şoferul sătmărean a suferit leziuni grave.
În aceeaşi noapte, pe DJ 191D, în localitatea Sâg, a avut loc un alt accident rutier. Tudor H., de 22 de ani, din Cizer, se afla la volanul autoturismului proprietate personală când, din cauza imprudenţei în conducere, a pătruns pe contrasens unde a acroşat doi tineri de 19, respectiv 22 de ani, care se deplasau pe partea carosabilă. Aceştia au scăpat, însă, cu doar câteva leziuni uşoare. Pe numele şoferului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »