Trei accidente rutiere, in 24 de ore

Magazin Salajean 18 aprilie 2012 0

Trei accidente rutiere, in 24 de oreTrei accidente de circulatie s-au produs in cursul zilei de joi, pe drumurile din judet, soldate cu ranirea a patru persoane, ca urmare a nerespectarii unor reguli de circulatie rutiera. Principalele cauze care au dus la producerea acestor accidente sunt: depasirea neregulamentara, neacordarea de prioritate si imprudenta la volan.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca primul accident s-a produs la ora 10:30, in localitatea Borla. Un clujean in varsta de 22 de ani, in timp ce conducea autoturismul, a efectuat o depasire in zona de actiune a indicatorului Depasire interzisa si a acrosat un alt autoturism, condus de un tanar in varsta de 24 de ani, din Baia Mare, care nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului la stanga, a declarat purtatorul de cuvant. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a conducatorului clujean si a unei tinere de 25 de ani, din localitatea Corund, pasagera pe locul din dreapta fata in autoturism.

Cateva minute mai tarziu, pe strada Simion Barnutiu, din municipiu, un tanar in varsta de 22 de ani, din Deva, in timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism condus regulamentar de o tanara de 37 de ani, din Zalau, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului zalauanca a fost accidentata grav.

Dupa amiaza, la ora 15.15, in localitatea Sinmihaiu Almasului, Gheorghe S., de 53 de ani, din Cluj, in timp ce conducea autoturismul, din cauza neatentiei in conducere, l-a acrosat cu oglinda retrovizoare dreapta pe Viorel M., de 61 de ani, din localitatea Sinmihaiu Almasului, care, in calitate de pieton, circula neregulamentar pe acostamentul din partea dreapta a drumului. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. In toate cele trei cazuri politistii continua cercetarile pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-au produs accidentele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »