Trei accidente de circulatie in aceeasi zi

Magazin Salajean 27 septembrie 2007 0

Trei persoane au suferit leziuni grave si o alta leziuni usoare in urma a trei accidente de circulatie produse intr-o singura zi, 25 septembrie.

Potrivit informatiilor primite de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj, primul eveniment rutier a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalau. Ioan F., de 39 de ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, nu a acordat prioritate de trecere unui pensionar in varsta de 76 de ani, din Aleus, care a traversat strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe DJ 108R, in localitatea Bozna. Ioan S., de 48 de ani, din Zalau conducand autoturismul proprietate personala, sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, rasturnandu-se intr-un sant de pe marginea drumului. In urma acidentului, doi pasageri ai autoturismului, respectiv Romulus S., de 28 de ani din Agrij si Ana O., de 37 de ani din Hida au fost raniti grav.

Al treilea eveniment rutier a avut loc pe strada Simion Barnutiu. Au fost implicati doi minori de 6 si 15 ani, care au traversat strada fara sa se asigure, prin loc nepermis si nemarcat.

Pentru a doua oara in flacari

Pentru a doua oara in ultimele patru zile, pompierii Garzii de Interventie nr. 2 Cehu Silvaniei au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rampa de gunoi din aceeasi localitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, sg. maj. Andrei Crisan, cauza izbucnirii incendiului, din 26 septembrie, a fost aceeasi: un chibrit aruncat la intamplare, care a dus la distrugerea a 300 metri patrati de deseuri menajere.

Pompierii zalauani au intervenit, in aceeasi data, cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la Punctul Termic nr. 4, din cartierul Simion Barnutiu.

Cauza probabila a fost un scurtcircuit electric, primul obiect aprins fiind izolatia cablului. In urma incendiului au mai ars o canapea si o plapuma. In acelasi timp in incapere exista aparatura de iluminat electric improvizata, potentiala sursa de incendiu, a conchis sg. maj. Andrei Crisan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »