Transport ilegal de motorina din Ucraina

Magazin Salajean 20 mai 2010 0

Transport ilegal de motorina din Ucraina

Un tanar din Zalau a ajuns pe mana politistilor maramureseni, dupa ce a fost prins, zilele trecute, transportand ilegal cu autoturimsul aproape 700 de litri de motorina. Politistii de la Postul de Politie din Satulung l-au depistat pe Daniel B., de 26 de ani, intr-un control in trafic efectuat pe raza localitatii, cand au descoperit in portbagajul masinii 27 de bidoane umplute cu 667,7 litri de motorina aduse din Ucraina. Pentru ca tanarul nu avea documentele de provenienta pentru marfa transportata, politistii i-au confiscat intreaga cantitate de motorina. In plus, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional.

Comert ilegal pe bulevardul Zalaului

Trei barbati s-au ales cu amenzi piperate dupa ce au fost prinsi, marti, comercializand ilegal bunuri nealimentare pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalau. Acestia, G. Matiyas, de 22 de ani, R. Istvan, de 43 de ani, ambii din comuna Lazarea, judetul Harghita, si Adrian B., de 23 de ani, din Ludus, judetul Mures, au fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990, cu amenda in valoare de 3.000 de lei, iar bunurile, in valoare de 1.100 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Tanar cercetat pentru furt

Un jibouan in varsta de 18 ani a fost indentificat, marti, de catre politistii Postului Napradea, ca fiind autorului a doua furturi comise in urma cu cateva zile, pe raza comunei. Acesta, Marius N., in noaptea de duminica spre luni, a sustras din incinta unei societati comerciale din Vadurele bunuri alimentare si nealimentare, in valoare de aproximativ 2.000 de lei. In aceeasi noapte, tanarul a dat lovitura la locuinta lui Valentin D., din Vadurele, de unde a furat combustibil in valoare de aproximativ 100 de lei. Doar in primul caz, politistii au recuperat prejudiciul si l-au restituit proprietarului. In prezent, tanarul Marius N. este cercetat in stare de libertate, sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »