O femeie “a căzut” în fântână la Crasna

Mihaela Oprea 25 decembrie 2012 0
O femeie “a căzut” în fântână la Crasna

O femeie în vârstă de 54 de ani, din localitatea Crasna, a supravieţuit ca prin minune, după ce în dimineaţa zilei de Crăciun “a căzut” într-o fântănă din apropierea casei. Scena cumplită a fost observată de către nişte localnici aflaţi în zonă care au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, solicitând ajutorul autorităţilor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că la faţa locului au fost trimişi pompierii de la Garda de Intervenţie Şimleu Silvaniei, însă pentru operativitate, din cauza distanţei de parcurs, au fost semnalaţi şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crasna. Ajunşi la locuinţa crăsnencei, pompierii voluntari au reuşit să o scoată pe femeie din fântână. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din relatările edilului comunei Crasna, Pop Emeric, femeia locuieşte împreună cu soţul său într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe. “Aceştia obişnuiau să se aprovizioneze cu apă de la o fântână din apropierea locuinţei. Nu ştiu ce s-a întâmplat de a căzut femeia în puţ, dar a avut noroc că nu a fost apă multă în fântănă”, ne-a spus primarul. De asemenea, acesta ne-a relatat că este puţin probabil ca femeia să fi căzut pur şi simplu, întrucât ghizdul este de aproximativ un metru, fântâna fiind asigurată corespunzător.
Chiar dacă sunt oameni bine văzuţi în sat, cunoscuţii victimei susţin că ambii obişnuiau să mai tragă la măsea.
La faţa locului au ajuns şi oamenii legii, care au demarat cercetări să vadă care sunt cauzele acestui incident, dacă femeia a alunecat în fântână sau dacă a vrut să-şi curme zilele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »