Traditie de peste 300 de ani!

Magazin Salajean 19 martie 2010 0

Traditie de peste 300 de ani!

Jonglerii cu mingiute sau flacari, animalute dresate care fac tot felul de numere vesele si acrobati la inlatime, oricine spera sa le poata vedea cand vine circul in oras. La Zalau avem placerea de a avea una din cele mai mari echipe de circari din Europa.

Directorii circului sunt din Ugaria, unul dintre cei care ii conduce a preluat meseria de la stra-stra-strabunicul lui, adunandu-se astfel, peste 300 de ani de traditie. La circul International din Budapesta traditia merge mai departe datorita noii generatii de circari fiind si cei mai tineri din bransa lor, Milan de 3 ani si David de 4 ani care impreuna cu parintii lor incanta publicul spectator. Spectacolul este o productie internationala cu artisti romani si cu romani care au facut o cariera in strainatate, vedete foarte cunoscute in lumea circului venite din Monte Carlo. Aici la noi, la Zalau ei vor prezenta un fragment din povestea superba a lui Aladin, de asemenea vor mai fi prezente si animale exotice si 2 clovni.

Senzational: acrobatii aeriene pe motocicleta la inaltimea cupolei. In lume sunt 4 perechi de acrobati care realizeaza acesta acrobatie < ghost rider > iar una dintre perechi este la Circul International din Europa. Spectacolele lor vor fi in acest week-end, in parcarea Transurbis, premiera vineri de la ora 18, sambata si duminica de orele 15 si 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »