Tenaris Silcotub Zalau, la a 30-a aniversare

Magazin Salajean 17 septembrie 2007 0

Tenaris Silcotub Zalau, la a 30-a aniversare

Ziua Portilor Deschise in cadrul firmei Tenaris Silcotub Zalau a adunat, in acest an, la cea de-a treia editie, peste 3.000 de invitati, salariati si familiile acestora.

De la eveniment nu au lipsit Gheorghe Terhes, membru in Consiliul de Administratie, Paolo Basseti, vicepresedintele Tenaris Romania, si Mircea Ielciu, directorul de relatii de munca.

La fel ca in ceilalti ani, spectacolul a inceput cu discursurile celor trei reprezentanti ai Tenaris Silcotub Zalau, urmat de premierea elevilor olimpici (14), ai caror parinti sunt angajati ai uzinei, si a acelor salariati (101) care au o vechime de 25 de ani de munca. Editia din acest an a fost cu atat mai importanta cu cat Tenaris Silcotub Zalau a implinit 30 de ani de la infiintare, ocazie cu care Gheorghe Terhes si Paolo Basseti au oferit inca un premiu, de aceasta data pentru 30 de ani de munca in cadrul institutiei.

Nici cei mici nu au fost uitati de organizatori, astfel ca pentru ei au fost amenajate in curtea institutiei doua standuri de body painting, in timp ce invitatii au putut vizita fabrica, in halele de productie fiind amenajate trasee speciale. Ziua Portilor Deschise s-a incheiat cu un concert sustinut de formatia Morandi urmat de un foc de artificii.

Viitorul este clar: Otel mai mult si de calitate

In discursul sau, vicepresedintele Tenaris Romania, Paolo Basseti, s-a declarat vadit impresionat de tragedia celor 41 de locuitori ai blocului E24, oferind sprijin financiar tuturor.

Referitor la investitiile si progresele realizate in cursul acestui an de catre Tenaris Silotub Zalau, Paolo Basseti a spus ca, in in cadrul uzinei, a fost instalata o cabina de comanda in Sectia Laminorul continu de tevi, iar in decursul a opt luni au fost produse 16.000 de tone de tevi pe luna. Sunt foarte mandru sa va spun ca, in decursul a opt luni, Tenaris Silcotub Zalau a produs 16.000 de tone de tevi pe luna, viitorul uzinei fiind clar: otel mai mult si de calitate. Tot in acest an, am reusit sa reducem la jumatate numarul accidentelor de munca, a afirmat Paolo Basseti.

Gheorghe Terhes, membru in Consiliul Administrativ, a spus ca toate aceste realizari pe care le-ati putut vedea azi, cand ati vizitat fabrica, sunt rezultatul unei munci asidue, care a meritat pe deplin. Tenaris Silcotub reprezinta acum un punct de referinta pe piata locala si pe pietele tarilor inconjuratoare. Acesta este rezultatul unei politici care, pe de o parte, a determinat integrarea celor doua unitati de productie in sistemul intern Tenaris, prin investitii in tehnologii noi, crearea lantului de aprovizionare si distributie si implementarea sistemelor informatice.

Pe scena au urcat apoi cei 14 elevi ai angajatilor uzinei, care au fost premiati pentru rezultatele obtinute la olimpiade, urmati de reprezentatii celor 101 angajati care au fost premiati pentru cei 25 de ani de munca in Tenaris Silcotub Zalau, insa momentul cel mai asteptat de cei 3.000 de invitati a fost concertul sustinut de formatia Morandi si focurile de artificii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »