Teava de gaz avariata de un excavator

Magazin Salajean 21 septembrie 2011 0

Teava de gaz avariata de un excavator

Sectia de pompieri Jibou a fost solicitata sa intervina, luni dupa-amiaza, in jurul orei 13, pentru a asigura un perimetru langa un imobil in localitatea Somes Odorhei, dupa ce o teava de gaz a fost avariata. Potrivit purtatorului de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, un excavator al unui operator economic care efectua lucrari de amenajare la drumul judetean 108A a lovit o teava de gaz care s-a fisurat, in fata unui imobil din localitate. Pompierii militari ajunsi la fata locului, au asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei deflagratii. Din fericire, un echipaj al furnizorului de gaz s-a deplasat in scurt timp la fata locului remediind defectiunea.

Tone de fan, mistuite de foc

Un incendiu izbucnit la anexa unei gospodarii din localitatea Drighiu, comuna Halmasd, a mistuit aproximativ 13 tone de plante furajere. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, incendiul a fost pus intentionat de o persoana necunoscuta. Luni seara, in jurul orei 21.40, Garda de interventie nr.2 Nusfalau a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit pe un teren din localitatea Drighiu. Cauza probabila a fost folosirea intentionata a unei surde de aprindere pentru a genera incendiul, arzand astfel aproximativ 13 tone de fan si paie, a declarat purtatorul de cuvant. Incendiul a fost stins cu operativitate de catre pompieri.

Si-a blocat mama pe balcon

O fetita in varsta de doi ani a ramas singura in casa, ieri dimineata, dupa ce si-a blocat mama pe balconul apartamentului situat la etajul trei al imobilului din Zalau. A fost nevoie de interventia pompierilor militari pentru salvarea mamei, dar si a copilei ramase nesupravegheata in casa. Detasamentul de Pompieri Zalau a intervenit pentru deblocarea unei usi a unui apartament dintr-un imobil de pe strada Viitorului din Zalau. O fetita in varsta de doi ani si jumatate a ramas nesupravegheata si a inchis usa balconului blocandu-si mama acolo, ne-a declarat Lucian Jacodi, reprezentantul ISU Salaj. Pompierii militari ajunsi la fata locului au intervenit cu ajutorul scarii culisabile, la etajul trei, si au patruns in apartament prin geamul deschis al unei camere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »