Tata si fiu, loviti de tren

Magazin Salajean 29 septembrie 2011 0

Tata si fiu, loviti de tren

Un barbat in varsta de 40 de ani, impreuna cu fiul sau de numai patru ani, au fost izbiti in plin de un tren, marti dimineata, in timp ce traversau cu un moped pasajul de cale ferata din localitatea Criseni. Impactul extrem de puternic i-a fost fatal barbatului, acesta decedand pe loc. Copilul a ajuns in stare grava la spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, ne-a declarat ca accidentul s-a produs din cauza mopedistului care nu s-a asigurat corespunzator. Accidentul a avut loc marti dimineata, in jurul orei 9, cand barbatul in varsta de 40 de ani, din localitatea Panic, in timp ce conducea mopedul pe care se afla si fiul sau, pe fondul neatentiei la trecerea la nivel cu cale ferata semnalizata corespunzator, a fost lovit de trenul personal care circula pe ruta Sarmasag-Jibou. In urma impactului puternic, barbatul a decedat pe loc, minorul de patru ani fiind ranit grav, a declarat Cristea.

La fata locului s-au deplasat ambulantierii care au efectuat manevrele de resuscitare a barbatului, insa fara rezultat. Baiatul a fost transportat in stare grava la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca.

Din cauza impactului, unul dintre vagoanele trenului a deraiat, insa nu au fost inregistrate victime. Pana la remedierea defectiunilor, traficul feroviar a fost blocat mai bine de doua ore, doua trenuri avand intarzieri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »