Tata omorat de fiul minor

Magazin Salajean 9 noiembrie 2006 0

Tata omorat de fiul minorUn tanar de 17 ani si-a omorat in bataie tatal, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui conflict spontan generat de alcool.

Ioan Bode – victima, locuia impreuna cu fiul sau de 17 ani, Bode S., in Valcau de Sus, judetul Salaj, sotia victimei, respectiv mama tanarului fiind plecata in Italia, la munca.

Surse din cadrul politiei au fost de parere ca scandalul dintre cei doi a izbucnit din cauza alcoolului, tatal fiind cunoscut ca un barbat caruia ii cam placea sa bea. Ancheta politiei si a procurorilor a durat peste doua zile si s-a desfasurat, in mare parte, in camerele Primariei comunei Valcau de Jos, pe care primarul le-a pus la dispozitia anchetatorilor. Din cate stiu eu, pentru ca nu am fost prezent, tanarul si-a recunoscut vina. Suntem cu totii ingroziti de ce s-a putut intampla aici, a spus primarul Ioan Rosan.

Inmormantarea tatalui a avut loc deja, in cursul zilei de marti, in prezenta sotiei acestuia, care afland de cele intamplate, a revenit imediat in tara.

Tanarul a fost prezentat instantei, in cursul zilei de miercuri, in vederea emiterii unui mandat de arestare preventiva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »