Tanara muscata de o pisica

Magazin Salajean 31 octombrie 2007 0

Tanara muscata de o pisica

Dupa multe sfarsituri de saptamana in care in Spitalul Judetean de Urgenta Zalau ajungeau sa fie internati pana la 200 de bolnavi de fiecare data, in week-endul care a trecut cazurile ce au necesitat internare au fost mult mai putine – 73. Potrivit unui comunicat de presa, pe langa acestea, la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) din cadrul spitalului respectiv au fost adusi, insa, si alti 220 de salajeni, cu diferite afectiuni. Cele mai multe diagnostice au fost plagi, fracturi, entorse si contuzii, iar dintre acestea, o plaga a fost prin muscatura de pisica. Tanara care a avut ghinionul sa starneasca furia animalului are 15 ani si este din Zalau.

Medicii au trat si zece cazuri de politraumatisme prin accidente rutiere si agresiune, precum si un politraumatism cauzat de un accident agricol. Barbatul, de 80 de ani, e din Pecei si a fost adus la UPU sambata, ramanand internat.

Alte 36 de cazuri au fost diagnosticate cu afectiuni de sezon (viroze, bronsite), in timp ce 13 salajeni au suferit de colica abdominala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »