Talharie la o sala de jocuri de noroc din Zalau

Magazin Salajean 17 decembrie 2010 0

Talharie la o sala de jocuri de noroc din ZalauUn zalauan in varsta de 39 de ani acuza ca a fost victima unei talharii comise, zilele trecute, de persoane necunoscute, care l-au batut si i-au furat suma de 7.000 de lei in timp ce se afla la o sala de jocuri de noroc din municipiu. Contrar faptelor relatate de barbat politistilor, medicii legisti au stabilit ca respectivul nu prezenta urme de violenta.

Un barbat din Zalau, in varsta de 39 de ani, a sesizat telefonic, luni dimineata, Politia Municipiului Zalau, despre faptul ca persoane necunoscute i-au aplicat in noaptea de 12 spre 13 decembrie mai multe lovituri si i-au sustras suma de 7.000 de lei in timp ce se afla la o sala de jocuri electronice din municipiu. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca in aceeasi zi respectivul s-a prezentat la sediul Politiei unde s-a cam incurcat in declaratii.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul era foarte confuz in declaratii, prezentand mai multe variante ale atacului comis asupra sa. Asa-zisa victima a fost transportata la Serviciul de Medicina Legala pentru expertiza, iar in urma examinarii de medicul legist s-a constatat ca nu prezenta urme de violenta, a declarat purtatorul de cuvant.

Mai mult, pentru a mai regla din neconcordantele privind cele intamplate, zalaunul a invocat ca in urma loviturilor primite a cazut la pamant, ramanand inconstient pentru cateva ore. Pentru a pune la punct lucrurile, barbatul a relatat ca a stat inconstient de la ora 3 pana la ora 7. Nici acest aspect nu a fost insa confirmat de medicul legist si, ulterior, de medicul de la sectia de neurochirurgie, a mentionat Cristea.

Neavand castig de cauza in randul politistilor, barbatul s-a prezentat miercuri si la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, unde, de asemenea, a declarat ca a fost victima unei agresiuni. Potrivit reprezentantilor Biroului de presa al spitalului, barbatul s-a prezentat miercuri dimineata la Unitatea de Primire a Urgentelor cu un traumatism cranio-cerebral, fara pierdere de cunostinta, afirmativ agresiune. Personalul medical a sesizat cazul Politiei Mu-nicipiului Zalau.

Prin urmare, politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, fapta prevazuta de articolul 211 Cod Penal. Presupusii agresori nu au fost identificati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »