Tagma bugetarilor penali din Salaj

Magazin Salajean 29 februarie 2012 0

Tagma bugetarilor penali din SalajChiar daca muncesc in cadrul aparatului de stat si sunt platiti din banii poporului pentru a lucra in folosul poporului, nu toti functionarii publici salajeni pot sta cuminti. Cercetarile penale sunt un lucru obisnuit deja in randul institutiilor publice, putine fiind acelea ai caror angajati au scapat curati ca lacrima. Luare de mita, fals in declaratii, uz de fals, vot multiplu, spaga, ranire din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice sunt doar o mostra din infractiunile savarsite in ultimii trei ani de functionari publici din Salaj.

Niciun domeniu public nu pare sa fie strain de belele, iar dosarele de cercetare penala sunt intalnite tot mai des in Salaj in randul functionarilor publici. Desi sunt platiti din banii poporului, acestia par a nu putea sta departe de infractiuni care de care mai urat mirositoare.

Coruptie si fals in declaratii la Bocsa

In acest sens sta ca exemplu cazul primarului din Bocsa, Ioan Barou, trimis in judecata in toamna trecuta pentru doua infractiuni de coruptie, dupa ce si-a indeplinit defectuos atributiile de serviciu si a eliberat acte din care rezultau date nereale, ajutandu-l pe secretarul comunei Bocsa, Elena Cighi, si pe sotul acesteia, Cosmin Cighi, sa obtina o finantare. Banii

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »