Sute de oameni la Zilele Comunei Banisor

Magazin Salajean 17 august 2007 0

Sute de oameni la Zilele Comunei Banisor

Aproape 700 de locuitori ai comunei Banisor au luat parte miercuri la Zilele Comunei, ne-a declarat viceprimarul Traian Ardelean. Manifestarile au fost dublate de sarbatoarea religioasa Sfanta Maria, care este marcata in comuna incepand de acum aproximativ 40 de ani. Dimineata a fost dedicata partii religioase a evenimentului, slujba fiind oficiata de un sobor de preoti.

Pentru partea de divertisment, autoritatile locale au dispus amenajarea unei scene in centrul localitatii Banisor. Programul artistic s-a desfasurat pe un platou din centrul satului. Zona deschisa a permis atat amplasarea scenei, cat si a tarabelor pe care le-au adus comerciantii ambulanti, a declarat viceprimarul. Dupa alocutiunile de rigoare, in fata publicului au sustinut un program artistic Vasile Coca, Varul Sandel, Ansamblul Casei de Cultura Orasenesti din Huedin si altii.

Viceprimarul Ardelean ne-a mai spus ca manifestarile au fost suportate din bugetul local, suma alocata fiind de 12.000 de lei. La acesti bani s-au adaugat sponsorizarile de 2.000 de lei facute de agenti economici locali.

La eveniment au luat parte, pe langa autoritatile locale, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, si primarii comunelor Mesesenii de Jos si Crasna, Sandu Berceanu si Pop Emeric.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »