Sute de mici biciclisti s-au intrecut la Michelin Junior Bike

Magazin Salajean 27 septembrie 2010 0

Sute de mici biciclisti s-au intrecut la Michelin Junior BikeCateva sute de copii au participat la Michelin Junior Bike, campania de siguranta rutiera organizata de catre Michelin Romania pentru cei mai mici dintre biciclistii Zalaului. La competitia de biciclete destinata prichindeilor cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani s-au inscris, pana in ziua premergatoare evenimentului, circa 500 de copii, iar in ziua manifestarii, alti 200, ne-au declarat reprezentantii organizatorului.

Rezultatele campaniei noastre sunt minunate. Ne-am bucurat de un public neasteptat de numeros, desi vremea nu a prea tinut cu noi. Speram ca micutii participanti sa-si fi insusit regulile de siguranta rutiera, a precizat Cristina Ramniceanu, responsabilul de eveniment.

Scopul principal al Michelin Junior Bike l-a constituit sensi-bilizarea copiilor, dar si a parintilor, privind importanta purtarii castii de protectie pe bicicletea, regula esentiala pentru siguranta in trafic. In acest sens, Michelin a oferit fiecarui participant cate o casca de protectie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »