Suspecti de furt, identificati de politisti

Magazin Salajean 20 martie 2012 0

Suspecti de furt, identificati de politistiMai multe persoane suspecte de savarsirea infractiunilor de furt calificat au fost identificate, la finele saptamanii trecute, de catre politistii salajeni. Astfel, politistii Sectiei de Politie Rurala Nusfalau ii suspecteaza pe Nicu M., de 16 ani, din Iaz, Ioan M., de 38 de ani, din Valea Draganului (judetul Cluj), Adrian C., de 30 de ani, din Plopis, si Marinel S., de 19 ani, din Serani (judetul Bihor), ca, in data de 10 martie a anului in curs, au intrat in curtea unui localnic din Iaz si au furat fier vechi, un aparat de sudura si mai multe bunuri, paguba ridicandu-se la 3.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 75 la suta, iar cei patru barbati sunt cercetati pentru furt.

De asemenea, politistii de investigatii criminale din Simleu Silvaniei ii suspecteaza pe S. Laszlo, de 35 de ani, Ioan B., de 38 de ani, si Cristian M., de 48 de ani, toti din Simleu Silvaniei, ca, in luna noiembrie a anului trecut, au intrat in incinta fostei scoli evreiesti din oras si au furat 27 de scaune, in valoare de 1.500 de lei. Mai putin de jumatate din prejudiciul creat a fost recuperat.

Alti sase suspecti de furt sunt in atentia politistilor de la Sectia de Politie Rurala Zalau. Oamenii legii ii suspecteaza pe Bujor M., de 19 ani, Dorel M., de 21 de ani, ambii din Mesesenii de Jos, precum si pe zalauanii Auras M., de 15 ani, Gabriel M., de 31 de ani, Vasile M., de 20 de ani, si L. Zoro, de 21 de ani, ca, in perioada 12 februarie -14 martie a anului in curs, au comis sapte furturi sustragand cazane de cupru si alte bunuri (o pompa stropit vita-de-vie, un aparat sudura si un cablu electric), din locuintele mai multor persoane de pe raza comunei Mesesenii de Jos. Prejudiciul creat se ridica la aproximativ 22.000 de lei.

Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pana la 15 ani de inchisoare, acestia fiind pedeapsa maxima prevazuta de lege pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »