Sucursala LOTO din Simleu – jefuita

Magazin Salajean 29 aprilie 2009 0

Sucursala LOTO din Simleu - jefuita

Sucursala LOTO din Simleu Silvaniei a fost jefuita, la sfarsitul saptamanii trecute, de trei autori necunoscuti, acestia distragand atentia vanzatorui si reusind sustragerea sumei de 3.200 de lei. Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban, ne-a declarat ca in acest caz a fost demarata o ancheta, politistii simleuani incercand identificarea faptasilor dupa descrierea vanzatorului din unitate. Sucursala LOTO din Simleu Silvaniei a fost jefuita de persoane necunoscute. Din declaratiile luate de la vanzator, trei tineri cu varsta de aproximativ 20 de ani au patruns in unitate si, in timp ce doi i-au distras atentia cerand informatii referitoare la un anumit sistem de joc, cel de-al treilea tanar a sustras suma de 3.200 de lei. Au fost luate probe de la fata locului si au fost demarate cercetari pentru identificarea lor, a declarat Nadia Serban.

Potrivit acesteia, vanzatorul din sucursala Loteriei Romane a constatat lipsa sumei de bani abia dupa ce cei trei tineri au parasit locul, moment in care a anuntat Politia Simleu Silvaniei pe numarul de urgenta 112.

Sucursala LOTO din Simleu Silvaniei nu este dotata cu camere de supraveghere video, astfel ca nu exista imagini cu cei trei barbati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »