Student zalauan, ucis la Cluj

Magazin Salajean 9 noiembrie 2006 0

Tragedie in familia Gordea din Zalau, al carei fiu – student la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes – Bolyai Cluj, a murit alaltaieri in curtea unei discoteci din Cluj Napoca.

Calin Gordea, fiul lt. col. Alexandru Gordea, seful Casei Armatei din Zalau, tocmai isi sarbatorea ziua de nastere (implinise 21 de ani), impreuna cu un grup de prieteni la discoteca Obsession Club. Potrivit martorilor din Club, studentul a deschis, pe la miezul noptii, o sticla de sampanie, stropindu-l din greseala pe un alt tanar din discoteca. Acest lucru a fost de ajuns pentru pornirea scandalului, cei doi sarind la bataie. Oamenii de ordine au intervenit imediat si i-au scos afara din Club pe cei doi tineri. Cei doi au continuat, insa bataia, in curtea discotecii, Calin Gordea cazand, la un moment dat, jos, in urma unei lovituri primite.

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prezent chiar la deznodamantul scandalului, trecand prin zona cu taxiul. El a sarit in ajutorul tanarului intins pe jos, a chemat Ambulanta si a incercat sa-l resusciteze. Insa nimic nu l-a mai putut ajuta pe Calin Gordea, acesta murind, la aproximativ o ora si jumatate, la Unitatea de Primire a Urgentelor 3.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »