SRI cauta cursanti

Magazin Salajean 20 martie 2012 0

SRI cauta cursantiTinerii care doresc sa lucreze in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI) au acum sansa sa profeseze in aceasta cariera. SRI a dat startul inscrierilor la cursurile Academiei Tehnice Militare, pentru anul universitar 2012-2013.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul Serviciului Roman de Informatii, sunt disponibile in acest an doar 28 de locuri, cele mai multe fiind alocate in domeniul sistemelor informatice militare. Astfel, 16 locuri sunt scoase la concursul de admitere pentru specializarea Calculatoare si sisteme informatice pentru securitatea nationala, cinci locuri sunt la specializarea Transmisiuni, iar doua la Echipamente si sisteme electronice militare. De asemenea, cinci locuri sunt vacante la Facultatea de Mecatronica si Sisteme Integrate de Armament. Cei care vor sa se regaseasca pe lista de admisi vor trebui sa treaca de probele scrise si de cele de aptitudini fizice si psihice.

Pentru mai multe informatii legate de admiterea pentru cursurile in Academia Tehnica Mili-tara, cei interesati pot sa se prezinte la sediul Directiei Judetene de Informatii Salaj, cu sediul pe strada Tudor Vladimirescu nr.26, Zalau, sa apeleze numarul de telefon 0260-660000 sau sa acceseze site-ul www.sri.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »