Spectacol pentru copii la Zalău: Ella Bella și Pirații din Yupilandia

Spectacolul dedicat copiilor ”Ella Bella și Pirații din Yupilandia” va fi pus în scenă pe data de 19 aprilie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Îndrăgitul personaj de poveste Ella Bella se întoarce în orașul nostru. De data aceasta în varianta completă, alături de neînfricații pirați din tărâmul Yupilandia.
La inițiativa Grupului R.R.R. ”Reușim Împreună”, organizatorul spectacolului susține cauza Ștefaniei donând 20 la sută din totalul încasărilor. ”Deoarece Zalăul nu apare pe harta spectacolelor de acest gen, iar mulți dintre părinți aleg să își ducă copiii la evenimentele din orașele apropiate, ne-am gândit încă de la începutul anului să aducem mai aproape lumea magică a poveștilor. Dar având în vedere faptul că acest spectacol este unul dedicat copiilor, nu puteam să refuzăm propunerea Grupului R.R.R. de a contribui și noi la strângerea mai rapidă de fonduri pentru intervenția chirurgicală a Ștefaniei. Procentul de 20 la sută din încasări va fi donat la sfârșitul spectacolului în baza unui proces verbal în contul Ștefaniei. De asemenea, donații se vor putea face și în urnele amplasate de Grupul R.R.R. la Casa de Cultură a Sindicatelor”, a declarat reprezentantul organizatorului.
Spectacolul ”Ella Bella și Pirații din Yupilandia” va avea două reprezentații, la orele 17, respectiv 19. Prețul unui bilet este de 25 de lei/persoană și se poate achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău sau de la Direct Target (Galeriile Meseș).
Floașiu Ștefania-Elena a fost diagnosticată la naștere cu paralizie cerebrală. Deși are aproape trei ani și jumătate, Ștefania nu poate merge. Există șanse pentru o viață normală, dar această fetiță trebuie să facă o intervenție chirurgicală la o clinică din Statele Unite ale Americii care costă aproximativ 75.000 de dolari.
(P)

Leave a Comment