Spargeri de criza la magazinele din Zalau

Magazin Salajean 10 noiembrie 2010 0

Spargeri de criza la magazinele din ZalauDoua magazine alimentare din municipiu au fost incercate de hoti, in noaptea de luni spre marti. Daca intr-unul din cazuri, autorii furtului au reusit sa plece cu o prada frumusica, in celalalt au fost pusi pe fuga de sistemul de alarma care s-a declansat cand au fortat usa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca infractiunile au fost comise la doua magazine alimentare, unul de pe strada Unirii, in centrul orasului, iar celalalt pe strada B.P. Hasdeu, din cartierul Bradet. Proprietarul unui magazin alimentar de pe strada Unirii din municipiu a sesizat autoritatile, prin numarul unic de urgenta 112, despre faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in incinta unitatii, de unde au sustras mai multe bunuri.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca autorii au sustras pachete de tigari in valoare de 4.300 de lei si suma de 1.200 de lei aflata intr-un sertar, a afirmat Cristea. Potrivit acesteia, magazinul nu era asigurat cu sistem de alarma, precum unitatea din cartierul Bradet. In celalalt caz, autorii nu au reusit sa sustraga niciun fel de bunuri, deoarece s-a declansat sistemul de alarma. Pana la sosirea politistilor insa, respectivii s-au facut nevazuti, a precizat purtatorul de cuvant.

Doar in ultimele zece zile au avut loc in municipiu mai bine de patru furturi din magazine alimentare, toate comise pe timpul noptii. In trei dintre infractiuni, hotii au furat pachetele de tigari si banii lasati, peste noapte, in unitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »