Spargere ratata la CEC Bocsa

Magazin Salajean 8 noiembrie 2010 0

Spargere ratata la CEC BocsaPolitistii salajeni au deschis o ancheta pentru a identifica trei persoane care au fortat, vineri dimineata, sistemul de inchidere a usii agentiei CEC Bank din localitatea Bocsa si au reusit sa intre in sediu, primele cercetari indicand insa ca nu s-a furat nimic.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Maria Cristea, a declarat ca politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului dupa ce au fost sesizati pe numarul unic 112 de un localnic, care a reclamat ca a vazut vineri dimineata, in curtea unitatii bancare din Bocsa, persoane necunoscute ce i s-au parut suspecte.

Unitatea bancara respectiva este prevazuta cu sistem de alarma, cei trei necunosacuti fugind in momentul declansarii acestuia. De asemenea, unitatea e prevazuta cu sistem de monitorizare cu cinci camere video montate in interior, din imaginile inregistrate reiesind ca cei trei purtau masti.

In acest caz, IPJ a demarat o ancheta in vederea identificarii si retinerii persoanelor necunoscute, precum si pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs incidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »