Spargere cu repetitie la un magazin din Zalau

Magazin Salajean 5 noiembrie 2010 0

Spargere cu repetitie la un magazin din ZalauUn magazin situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu a fost pradat de hoti, in noaptea de miercuri spre joi, pentru a doua oara in doar patru zile. La fel ca la prima spargere, autorii au furat pachetele de tigari si alte bunuri pe care au apucat sa puna mana, dupa care s-au facut nevazuti. Ghinionul face ca spargerea sa aiba loc tocmai in noaptea precedenta zilei in care patronii vroiau sa instaleze in magazinul cu pricina un sistem de alarma.

Acelasi scenariu cu autori… tot necunoscuti. Patronul unui magazin situat in centrul municipiului a observat, ieri dimineata, pe cand se pregatea sa deschida clientilor, ca vitrina este sparta si a anuntat imediat autoritatile. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca barbatul a anuntat prin numarul unic de urgenta 112 ca a fost spart magazinul.

Patronul unui magazin situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu a sesizat Politia, joi dimineata, despre faptul ca autori necunoscuti au patruns in incinta magazinului prin spargerea vitrinei, de unde au sustras pachetele de tigari si alte bunuri, cauzand un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, magazinul nu era dotat cu sisteme de supraveghere. Insa patronii tocmai se pregateau sa instaleze un sistem de alarma, in cursul zilei de joi, dupa ce in cursul saptamanii trecute, mai precis in noaptea de sambata spre duminica, magazinul respectiv fusese pradat de hoti.

Dupa ce au spart geamul din fata al magazinului, hotii au patruns in imobil, dupa care au sustras mai multe pachete de tigari, banii aflati in casa de marcat si alte bunuri alimentare, cauzand un prejudiciu estimat la valoarea de 2.000 de lei.

Oamenii legii nu exlud ipoteza ca spargerile sa fi fost comise de aceeiasi autori. In acest caz, politistii continua cercetarile pentru identificarea autorilor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs fapta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »