Soferi premiati cu dosare penale

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

Soferi premiati cu dosare penalePatru conducatori auto cu varste cuprinse intre 36 si 52 de ani sunt cercetati penal de catre politistii salajeni, dupa ce au fost prinsi, la finele saptamanii trecute, incalcand normele rutiere in vigoare. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Salaj, unul dintre soferi, Iosif S., de 42 de ani, din Carastelec, a fost prins vineri dimineata conducand pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu un autoturismul marca Volkswagen, ce avea aplicate in locurile special destinate placutele cu numere de inmatriculare provizorii ce expirasera in data de 13 iunie anul curent. In cauza, s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Cateva ore mai tarziu, aceeasi politisti au identificat pe strada Simon Barnutiu din Zalau un autoturism la volanul caruia se afla zalauanul Vilmos D., de 52 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidentiind o imbibatie alcoolica de 0,97 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Pe numele acestuia au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana ce are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

In aceeasi zi, politistii Sectiei de Politie Rurala Ileanda, aflati in serviciul de patrulare prin localitatea Dobrocina, au identificat in trafic si oprit Radu R., de 49 de ani, din Vad, judetul Cluj, in timp ce conducea autoturismul proprietatea fratelui sau, cu autorizatia de circulatie provizorie pentru numerele de inmatriculare expirata din data de 6 iunie 2012. S-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

In noaptea de sambata spre duminica, Ioan B., de 36 de ani, din Ileanda, a condus un autoturism inmatriculat in Ungaria, fara a avea permis de conducere, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a distrus un stalp de sustinere a retelei electrice situat la marginea drumului, dupa care a parasit locul faptei. Prejudiciul produs prin distrugere a fost estimat la 3.000 de lei. Tanarul este cercetat pentru distrugere si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana ce nu are permis de conducere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »