Şoferi “premiaţi” cu dosare penale

Mihaela Oprea 18 decembrie 2012 0
Şoferi “premiaţi” cu dosare penale

Trei conducători auto s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinşi, luni, în trafic de către poliţiştii sălăjeni ba fără permis, ba fără plăcuţe de înmatriculare. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, unul dintre şoferi, Marius T., de 40 de ani, din Predeal, judeţul Braşov, a fost prins pe DN 1C, în localitatea Bîrsău Mare, conducând un autoturism înmatriculat în judeţul Maramureş, deşi permisul de conducere îi fusese reţinut în vederea anulării. Pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are permisul de conducere reţinut.
B. Joszef, 37 ani, din Nuşfalău, a fost prins de poliţişti conducând un autoturism neînmatriculat. Oamenii legii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Al treilea şofer Iosif A., de 59 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a fost identificat de poliţiştii rutieri pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu, în timp ce conducea un autoturism care nu avea aplicate, în locurile special destinate, plăcuţe cu numere de înmatriculare. Pe deasupra, poliţiştii au constatat că şoferul are dreptul de a conduce suspendat. S-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »