Soferi fara permis, prinsi in trafic

Magazin Salajean 13 decembrie 2011 0

Soferi fara permis, prinsi in traficPatru conducatori auto au fost prinsi, la finele saptamanii trecute, de politistii salajeni, conducand autoturismele desi nu aveau permise de conducere sau aveau documentele retinute pentru savarsirea unor infractiuni in trafic. In toate cazurile, oamenii legii au intocmit soferilor dosare de cercetare penala.

In noaptea de vineri spre sambata, politistii jibouani, in timpul patrularii, au oprit in trafic pe DN 1H, in localitatea Surduc, un autoturism inmatriculat in Maramures, condus de Ionut R., de 23 de ani, din Baia Mare. In urma legitimarii, organele de control au descoperit ca tanarul nu avea permis auto, dreptul de a conduce fiindu-i suspendat cu trei zile in urma. In cursul zilei de sambata, politistii Formatiunii Rutiere de la Politia Simleu Silvaniei l-au oprit in trafic, pe strada Pusta, pe Iulian C., de 27 de ani, care conducea o Dacie, fara a avea permis de conducere. Pe aceeasi strada din Simleu Silvaniei, politistii l-au prins pe Augustin A., de 25 de ani, conducand tot o Dacie, de asemenea, fara permis auto. Un alt simleuan, P. Miklos in varsta de 31 de ani, a fost surprins de politisti conducand un autoturism VW Passat, desi permisul de conducere ii fusese retinut la 1 decembrie, iar dreptul de a conduce autovehicule i-a fost suspendat.

Cei patru soferi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere sau caruia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Un alt sofer s-a ales la finele saptamanii trecute fara permisul auto, in schimb, cu un dosar de cercetare penala, dupa ce a fost prins conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice. Conducatorul auto, Paul R., de 25 de ani, conducea o Dacie intre localitatile Chiesd si Sarmasag, desi avea o imbibatie alcoolica de 0,8 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Tanarul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,8 grame per litru de alcool pur in sange.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »