Soferi cu dosare penale

Magazin Salajean 29 martie 2012 0

Soferi cu dosare penaleDoi salajeni ar putea raspunde penal in fata legii, dupa ce au fost prinsi in trafic, marti, de catre politisti, unul cu numerele provizorii expirate, iar celalalt fara licenta de transport. Acestia ar putea sa ajunga dupa gratii.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Salaj, Maria Cristea, unul dintre soferi, Ionut P., de 23 de ani, din Zalau, a fost identificat de agentii de siguranta publica, din cadrul politiei municipale, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Kossuth Lajos, din municipiu, cu autorizatia de circulatie provizorie expirata din 23 martie a anului in curs. Pe numele tanarului, oamenii legii, au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunii prevazute de art. 85, din codul rutier.

Tot in cursul zilei de ieri, politistii Sectiei 1 de Politie Rurala Zalau, aflandu-se in timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, pe DN 1H, prin localitatea Hereclean, l-au depistat pe Nicolae S., in varsta de 42 de ani, din Simleu Silvaniei, in timp ce transporta pietris, cu o autospeciala, avand licenta de transport pentru autovehicul expirata inca din 14 aprilie 2011. Politistii au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de nerespectare a regimului de transport rutier public, fapta prevazuta de 281 ind. 1 Cod Penal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »