Şoferi beţi, lăsaţi fără permis

magazinsalajean 16 iulie 2012 0
Şoferi beţi, lăsaţi fără permis

Doi şoferi şi-au lăsat permisele de conducere în mâinile poliţiştilor sălăjeni, după ce au fost prinşi conducând autoturismele aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Potrivit datelor Poliţiei Sălaj, unul dintre conducătorii auto, Ciprian P., de 25 de ani, din Ulciug, a fost oprit în trafic de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Jibou, care efectuau controlul şi supravegherea traficului rutier pe DJ108A, în Someş Odorhei. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,66 de miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat.
În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri de la poliţia municipală au identificat în trafic, pe bulevardul Mihai Viteazul, un autoturism la volanul căruia se afla A. Zoltan, de 46 de ani, din Ghimbav, judeţul Braşov, testarea cu aparatul alcooltest relevând o concentraţie alcoolică de 0,51 de miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri, au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăriri penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. De asemenea, oamenii legii le-au reţinut acestora permisele de conducere.
M.O.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »