Şofer încarcerat în urma unui accident rutier

Mihaela Oprea 24 iulie 2012 0
Şofer încarcerat în urma unui accident rutier

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a ajuns în spital, marţi dimineaţă, după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că pompierii au intervenit imediat la faţa locului, pentru salvarea şoferului. “Detaşamentul de pompieri Zalău a intervenit, în data de 24 iulie, cu un echipaj pentru descarcerare la un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului. În urma accidentului, şoferul în vârstă de aproximativ 40 de ani a rămas încarcerat în autovehiculul răsturnat lângă partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Pompierii au scos victima şi au predat-o serviciului de ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. “Pacientul în vârstă de 40 de ani a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău la ora 06.55, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie forte umăr stâng, contuzii cu escoriaţii la nivelul ambilor genunchi, contuzie hemitorace stâng, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, nefiind necesară spitalizarea lui”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş.
Poliţiştii prezenţi la faţa locului au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. “Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1F, între localităţile Sânmihaiu Almaşului şi Sutor, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a intrat pe contrasens şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul Cornel T. a fost rănit uşor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa.
Numai în urmă cu două zile, pompierii au mai intervenit la un accident rutier pentru descarcerarea şoferului unui autocisterne, încărcate cu bitum, prins între fiarele contorsionate, după ce s-a răsturnat înafara părţii carosabile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »