Şocant! Un bărbat a încercat să-şi omoare copilul şi soţia

Mihaela Oprea 18 ianuarie 2013 0
Şocant! Un bărbat a încercat să-şi omoare copilul şi soţia

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Bădăcin, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, după ce, în urmă cu câteva zile, şi-a înjunghiat soţia în piept. Cumplita fapta a avut loc chiar în locuinţa acestora, pornind de la o ceartă în familie şi prea multe pahare de alcool.
Cazul a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Avram O., bărbatul de 52 de ani, a fost prezentat, sâmbătă, Tribunalului Sălaj cu propunerea de arestare preventivă, instanţa admiţând cererea. Potrivit soluţiei date de judecători, a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului Avram O., pe o durată de 29 de zile, începând cu data de 19 ianuarie şi până la data de 16 februarie, inclusiv. Decizia a fost cu drept de recurs.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului, Rodica Vaida Pece, a declarat că bărbatul şi-a ameninţat întâi băiatul cu un cuţit, iar femeia a căzut la mijloc. “În data de 17 ianuarie, O. A., din Bădăcin, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a certat cu membrii familiei sale, apoi a luat un cuţit şi l-a ameninţat pe fiul său care s-a refugiat într-o cameră. Partea vătămată, O.R., a intervenit pentru apărarea fiului ei, motiv pentru care inculpatul a aplicat soţiei sale o lovitură de cuţit în zona pieptului, deasupra inimii”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit procurorului Rodica Vaida Pece, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. Pedeapsa pentru fapta săvârşită este închisoarea între 7 ani şi şase luni şi 12 ani şi şase luni.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. “Cazul a fost sesizat prin numărul unic de urgenţă 112 de către unul din membrii familiei. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că, în seara zilei de joi, Avram O., de 52 de ani, din Bădăcin, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii contradictorii, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit, în regiunea superioară stângă a toracelui, soţei sale”, a declarat Tincuţa Dumuţa.
Potrivit acesteia, soţia bărbatului, în vârstă de 47 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru acordare de îngrijiri medicale.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Liviu Varga, a declarat că femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost stabilizată de personalul medical din ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj. Potrivit lui Liviu Varga, în prezent, viaţa ei nu este în pericol, femeia fiind internată în secţia Chirurgie a spitalului respectiv.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »