Simleuanul disparut la cules de ciuperci a fost gasit mort

Magazin Salajean 3 iulie 2012 0
Simleuanul disparut la cules de ciuperci a fost gasit mort

Paul Toth, simleuanul in varsta de 77 de ani, dat disparut de mai bine de trei saptamani, dupa ce a plecat de acasa la cules de ciuperci si nu s-a mai intors, a fost gasit, duminica, mort. Trupul neinsufletit al varstnicului, aflat in stare de putrefactie, a fost gasit de un barbat aflat tot la cules de ciuperci in Padurea Magura.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca politia a fost sesizata, in data de 1 iulie, de catre un localnic din Badacin, care a relatat faptul ca, in timp ce se afla la cules de ciuperci in padurea Magura, situata in vecinatatea localitatilor Simleu Silvaniei, Badacin si Ilisua, pe cursul unui parau, a gasit un cadavru de sex masculin in stare de putrefactie. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca este vorba de T. Paul, de 77 de ani, din Simleu Silvaniei, care a disparut in ziua de 9 iunie, anul curent, dupa ce a plecat la cules de ciuperci in padurea Magura si nu a mai revenit la domiciliu, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, in cauza nu sunt suspiciuni de omor. Trupul barbatului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile si cauzele care au dus la decesul simleuanului.

Inca din ziua disparitiei, batranul a fost cautat de echipaje de politisti si jandarmi, precum si de familia care a anuntat disparitia acestuia. Dupa cateva zile de cautari fara rezultat, oamenii legii au oprit cercetarile in teren.

Politistii atrag atentia in aceasta perioada persoanelor care pleaca prin paduri la cules de ciuperci sa tina seama de unele indicatii. Astfel, este recomandat ca persoanele sa nu mearga singure la cules de ciuperci prin padure si sa nu se aventureze in zone cu teren accidentat. Ar fi bine ca persoanele care se aventureaza prin paduri la cules de ciuperci sa aiba asupra lor un telefon mobil sau minimele obiecte in caz de prim ajutor. In cazul in care se pierd sau se accidenteaza, sunt sfatuite sa sune de urgenta la 112.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »