Şimleuancă de 60 de ani, găsită moartă în casă

Mihaela Oprea 1 octombrie 2012 1
Şimleuancă de 60 de ani, găsită moartă în casă

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Şimleu Silvaniei, a fost găsită decedată în propria locuinţă, de către pompierii militari, după ce fiica vârstnicei, speriată că mama nu-i mai deschide, a apelat duminică la ajutorul echipelor de intervenţie.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, apelul a fost înregistrat duminică, în jurul orei 10, când Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la deblocarea unei uşi al unui imobil din oraş. “După deblocarea uşii, pompierii au găsit în locuinţă o persoană de sex feminin decedată”, a precizat Cristian Cuibuş.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au demarat investigaţiile. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 1 octombrie 2012 at 13:40 - Reply

    cum o cheama pe decedata ?

Lasa un Raspuns »