Simleuanca Ana Maria Georgescu, abuzata de Florin Chilian

Magazin Salajean 7 aprilie 2010 0

Simleuanca Ana Maria Georgescu, abuzata de Florin ChilianSimleuanca Ana Maria Georgescu, cea care a castigat in 2001 Festivalul de muzica de la Mamaia, este cercetata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj pentru marturie mincinoasa in procesul in care fostul sau iubit, solistul Florin Chilian, a fost acuzat ca a condus in stare de ebrietate si a provocat un accident cu pagube materiale insemnate, in iulie 2006. Magistratii l-au condamnat, saptamana trecuta, pe cantaret la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare. Sentinta nu este, insa, definitiva.

La termenul de joi a fost audiata si Ana Maria Georgescu, convocata cu mandat de aducere intrucat a lipsit de la termenele anteriore. Conform rechizitoriului, Chilian s-a urcat la volanul masinii personale, desi consumase bauturi alcoolice, a pierdut controlul volanului si a intrat in bordura de pe partea stanga a drumului. Tanara le-a relatat judecatorilor ca a fost batuta de mai multe ori de Florin Chilian, iar in seara respectiva a luat un taxi si a mers spre iesirea din Cluj catre Cojocna, unde l-a vazut pe Chilian aplecat la roata din fata stanga, unde masina era tamponata. A inceput sa strige ca eu sunt de vina si apoi sa ma loveasca. Mergea la masina, incerca sa schimbe roata lovita, apoi venea, spunea ca eu sunt de vina pentru toate astea si ma agresa. Apoi din nou mergea la masina. M-a lovit din nou cu palma, am cazut si m-am lovit la cap de bordura, a povestit cantareata judecatorilor.

In declaratiile anterioare, insa, Ana Maria nu a spus ca a fost lovita, pe motiv ca a dorit sa ascunda aceste fapte din motive personale. Simleuanca este cercetata pentru marturie mincinoasa, deoarece in cursul ascultarii sale ca martora in prezenta cauza, nu a spus organelor judiciare tot ce stia in legatura cu imprejurarile esentiale despre care a fost expres intrebata, se mai arata in rechizitoriu.

Cei doi au devenit un cuplu in 2004, cand Ana Maria avea doar 18 ani, iar el, 34. Relatia lor a durat doi ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »