Şimleuan jefuit într-o pensiune din Suceava de o femeie de 70 de ani

Flavia Pintea 5 aprilie 2013 7
Şimleuan jefuit într-o pensiune din Suceava de o femeie de 70 de ani

Un şimleuan, în vârstă de 53 de ani, Liviu O., a fost jefuit miercuri, 3 aprilie, de o femeie în vârstă de aproximativ 65-70 de ani, din Bucureşti. Incidentul a avut loc în camera unei pensiuni din municipiul Suceava, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Cei doi s-au cunoscut miercuri dimineaţa în staţia de autobuz din faţa gării din Burdujeni. Şimleuanul a fost abordat de femeie, aceasta recomandându-se a fi din Bucureşti şi că a venit în Suceava pentru a vinde o locuinţă prin notariat şi pentru a încasa banii. La rândul său, Liviu O. i-a mărturisit noii sale cunoştinţe, părându-i de încredere, că se află în Suceava în interes de serviciu, urmând să plece în Germania. După această scurtă conversaţie, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, stabilind să se întâlnească mai târziu. Astfel, câteva ore mai târziu, aceştia s-au reîntâlnit şi s-au cazat împreună la o pensiune. Puţin mai târziu bărbatul a adormit, timp în care femeia i-a luat banii, circa 50 de euro şi 250 de lei, precum şi o verighetă din aur, un telefon mobil şi geaca cu care era îmbrăcat, încuindu-l în cameră şi plecând. Liviu O. s-a trezit în cursul nopţii constatând atât lipsa femeii cât şi a bunurilor sale. De asemenea, bărbatul, de 53 de ani, a observat că este încuiat înăuntru. A reuşit să iasă din cameră cu ajutorul administratoarei pensiunii, care a forţat uşa, aflând de la aceasta că femeia respectivă a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, solicitând chiar să fie transportată la autogară. Pe timpul deplasării, femeia necunoscută a rugat-o insistent pe administratora pensiunii să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, afirmând că acesta ar fi fiul ei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, reclamantul estimează prejudiciul cauzat la suma de 800 de lei. Poliţiştii suceveni desfăşoară activităţi pentru identificarea autoarei furtului şi a recuperării prejudiciului.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 5 aprilie 2013 at 13:50 - Reply

  liviu si mai cum ?

 2. Anonim 5 aprilie 2013 at 13:53 - Reply

  d -le pt acesti bani nu ma faceam de rusine sa chem politia

 3. Anonim 5 aprilie 2013 at 13:54 - Reply

  pe ce strada sta ?

 4. Anonim 5 aprilie 2013 at 14:32 - Reply

  Liviu O ; adica Liviu zero !

 5. Anonim 5 aprilie 2013 at 14:34 - Reply

  Macar i-o tras-o, la baba ?

 6. Anonim 9 aprilie 2013 at 21:08 - Reply

  macar daca era una de 25 de ani nu de 70………

 7. Anonim 10 aprilie 2013 at 14:46 - Reply

  PROST TREBUIE SA MAI FI

Lasa un Raspuns »