Si cu amenda, si fara haine

Magazin Salajean 23 martie 2009 0

Si cu amenda, si fara haineUn echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj a depistat saptamana trecuta doi barbati ce vindeau articole de imbracaminte, in zona Scolii Iuliu Maniu din Zalau, fara a avea acte de provenienta asupra marfii. In data de 19 martie, la ora 11, cei doi barbati din Cluj-Napoca, de 20, respectiv 50 de ani, au fost sanctionati contraventional de catre jandarmi cu cate 1.000 de lei fiecare pentru savarsirea activitatii de comert ilicit stradal, ne-a comunicat Cristian Bolfa, purtator de cuvant al IJJ Salaj. Pe langa amenda, barbatii au ramas fara marfa, aceasta fiind ridicata de jandarmi in vederea confiscarii.

La plimbare, pe sosele, cu masina neinmatriculata

Din ce in ce mai multi salajeni circula pe drumurile din judet cu masini neinmatriculate sau cu numere expirate. Saptamana trecuta, politistii au identificat in trafic sase persoane care au condus autovehicule neimatriculate. Unul din cei sanctionati de catre agentii de circulatie se numeste C. Mihai, un tanar de 25 ani din Zalau. El a fost oprit de politisti in timp ce conducea autoturismul proprietate personala pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu, desi masina era neinmatriculata. Pentru comiterea infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat, tanarul se poate alege cu o pedeapsa cu inchisoare de la unul la trei ani. C. Mihai este cercetat in stare de libertate, a declarat Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

Sofer fara permis auto in trafic

In urma unui control de rutina, politistii rutieri l-au oprit in trafic pe C. Ioan, de 52 de ani, din localitatea Pusta. Rugat sa se legitimeze, agentii de politie rutiera au constatat ca barbatul care conducea autoturismul marca Dacia pe strada Gheorghe Doja din Cehu Silvaniei nu poseda permis de conducere. Ca urmare, fapta barbatului a fost incadrata ca infractiune pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere. Cercetat in stare de libertate, C. Ioan risca o pedeapsa cu inchisoarea de la unul la cinci ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »