Şi-a rănit prietenul şi a dat bir cu fugiţii

Mihaela Oprea 31 decembrie 2012 0
Şi-a rănit prietenul şi a dat bir cu fugiţii

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ileanda, este cercetat penal pentru săvârşirea de infracţiunilor de vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce, provocând un accident rutier în comuna Ileanda, a dat bir cu fugiţii. Mai grav este că acesta şi-a lăsat prietenul rănit în maşină, luându-şi tălpăşiţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe DJ 109E, în comuna Ileanda. “Conducătorul auto Ioan C., de 21 de ani, din Ileanda, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum – acoperit cu pietriş, a derapat şi, ieşind înafara carosabilului, s-a izbit de un copac. Mai apoi, acesta a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în urma impactului a fost rănit un pasager în maşină, pe nume Marius G., în vârstă de 26 de ani, care a fost lăsat de şofer în autoturism. “La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii, dar până la sosirea acestora, şoferul nu a mai fost de găsit”, a precizat Cristea.
Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat în dimineaţa zilei de luni pe tânărul şofer care a provocat accidentul. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.
Pe numele acestuia au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunile anterior menţionate. În cauză, se continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »