Si-a incendiat autoturismul, de doua ori, intr-o noapte

Magazin Salajean 23 martie 2010 0

Si-a incendiat autoturismul, de doua ori, intr-o noapteUn barbat in varsta de 66 de ani, din Zalau, s-a ales cu dosar penal, dupa ce, in noaptea de duminica spre luni, si-a incendiat, de doua ori la rand, autoturismul. Vecinii au fost cei care au alertat pompierii, sunand la 112, dupa ce au vazut fumul gros ce iesea din autoturism. La fata locului s-au deplasat in scurt timp pompierii, care au reusit sa stinga flacarile. Detasamentul de Pompieri Zalau a intervenit duminica, la ora 23:40, pentru stingerea incendiului izbucnit la un autoturism de pe strada Nazuintei din municipiu.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca Isaia P., de 66 de ani, din Zalau, fiind bolnav psihic, si-a incendiat propriul autoturism. Acesta a lasat tigara aprinsa, focul mistuind scaunele si tapiteria pavilionului. Din fericire, incendiul a fost stins cu promptitudine de catre pompierii militari, ne-a comunicat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU Salaj. Insa cateva ore mai tarziu, pompierii au fost din nou solicitati la locul interventiei, deoarece barbatul si-a incendiat inca o data autoturismul.

Apelul s-a dat la ora 4:47, pentru stingerea unui incendiu la acelasi autoturism. De aceasta data, cu toata interventia pompierilor militari, autoturismul a ars in proportie de 75 la suta, a mentionat Jacodi. La locul faptei au ajuns, si politistii care, in urma cercetarilor, i-au intocmit barbatului dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »