Şi-a găsit sfârşitul în fântână

Mihaela Moldovan 19 iulie 2012 0
Şi-a găsit sfârşitul în fântână

VIDEO! Si-a gasit sfarsitul in fantana

Chinuit de boală şi de diagnosticul fatal pus de medici, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din localitatea Giurtelecu Şimleului, şi-a găsit sfârşitul în fântâna propriei locuinţe. Cel puţin, aceasta este explicaţia pe care familia bătrânului o are pentru tragica moarte a acestuia: s-a aruncat în puţul care are o adâncime de 12 metri din cauză că nu a mai putut suporta suferinţa şi cancerul cu care a fost diagnosticat.

Ziua de ieri a fost una neagră pentru o familie din localitatea Giurtelecu Şimleului, după ce trupul neînsufleţit al lui Vasile Gorgan, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit de nora sa în fântâna din curtea casei. Femeia îl ajutase pe bătrân să se întoarcă de la vecini, iar acesta o rugase să îl aşeze în ogradă la umbră. Când s-a întors să îl caute, însă, femeia nu l-a mai găsit şi abia după câteva minute i-a dat prin minte să se uite în fântâna aflată în apropiere şi care era descoperită. “M-am gândit că e acolo de cum am dat cu ochii de fântâna descoperită. Am mers şi la vecini, i-am chemat. Nu a mai putut îndura boala”, ne-a declarat femeia.
Fiul vitreg al bătrânului, Dorel Ardelean, ne-a spus că este aproape sigur că bătrânul s-a aruncat înadins în fântână pentru a-şi curma suferinţa. “În urmă cu câteva luni bune, aproape de Paşte, a fost diagnosticat la Zalău cu ciroză şi cancer la stomac. Acum două săptămâni, l-au externat definitiv de la Zalău şi ne-au spus că nu mai au ce să îi facă, pentru că a ajuns în ultimul stadiu. Nu ştiu cât mai avea de trăit, o lună, două, dar nu trebuia să facă ce-a făcut. Eu ştiu că s-a aruncat în fântână din cauză că nu a mai putut suporta durerile şi chinul”, a declarat Dorel Ardelean.
Potrivit acestuia, bătrânul nu ar fi fost bolnăvicios în ultimii ani, iar la medic s-a prezentat tardiv, când specialiştii nu l-au mai putut salva. Ştiind că sfârşitul îi este aproape şi cu trupul chinuit de dureri groaznice, bătrânul Vasile Gorgan suferea teribil. “Nu putea să înghită mai nimic, avea dureri groaznice. Era chinuit de boală”, ne-a spus Dorel Ardelean.
Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost scos din fântâna care are o adâncime de 12 metri de echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj. Criminaliştii au fost ieri prezenţi la faţa locului pentru a lua probe şi, potrivit acestora, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a spus că în acest caz a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul, luându-se în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi cea a unui accident.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »