“Şi-a furat” aproape 2 ani şi jumătate de libertate

Mihaela Oprea 8 ianuarie 2013 0
“Şi-a furat” aproape 2 ani şi jumătate de libertate

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Buciumi, a fost condamnat la închisoare pentru aproape 2 ani şi jumătate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, după ce judecătorii zălăuani l-au găsit vinovat pentru faptele comise. Acesta a fost depus, în cursul zilei de luni, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că instanţa s-a pronunţat în data de 4 ianuarie cu privire la condamnatul Cristian L., trimis în judecată pentru infracţiunile de furt calificat şi violare de domiciliu. “Pe numele condamnatului, Judecătoria Zalău a emis la data de 4 ianuarie un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi cinci luni închisoare, pentru comitrea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu. În baza sentinţei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Buciumi l-au prins luni pe autor, Cristian L., şi l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în perioada 2009 – 2012, acesta a sustras mai multe bunuri din locuinţele şi anexele gospodăreşti ale mai multor persoane din localitate.
Astăzi va fi transferat la Penitenciarul Oradea în vederea executării pedepsei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »