Şi-a accidentat prietenii şi a fugit de la locul faptei

Un tânăr de 18 ani din localitatea Halmăşd s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce în luni, 1 mai, în jurul orei 20.30, a provocat un accident rutier în care doi dintre pasageri au fost răniţi uşor.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, adolescentul conducea autoturismul proprietatea părinţilor săi prin localitatea Halmăşd, dar din cauza neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a dărâmat. După impact, conducătorul auto a dus maşina acasă, iar cei trei pasageri din autoturism au plecat fiecare la domiciliu, întrucât niciunul nu acuza vreo leziune.
La scurt timp însă, doi pasageri din autoturism, în vârstă de 17 ani, respectiv 24 ani, s-au dus la spital, unde s-a constat că au suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea. Autoturismul implicat în accident a fost găsit în curtea locuinței conducătorului auto. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

Alte articole

Leave a Comment