Sfarsit de saptamana cu accidente

Magazin Salajean 5 iunie 2007 0

Patru accidente rutiere, din care doua grave si doua usoare au fost inregistrate in Salaj la sfarsitul saptamanii trecute. Primul a avut loc in data de 1 iunie, ora 10.15, in orasul Simleu Silvaniei, iar vinovat de acest accident se face Ionut-Alin M., de 25 de ani.

Potrivit comunicatului de presa remis de IPJ Salaj, incidentul s-a produs pe fondul neatentiei la volan si a dus la accidentarea grava a numitei Maria T., in varsta de 63 de ani.

Al doilea accident soldat cu ranirea grava a unei persoane a avut drept cauza consumul de bauturi alcoolice si s-a produs in localitatea Pericei. V. Norbert-Jozsef, de 19 ani, din aceeasi localitate, conducand autoturismul Dacia, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un moped neinregistrat condus de V. Tibor, de 24 de ani, care avea o concentratie de 0, 34 mg/litru alcool pur in aerul expirat, a spus Dumuta.

In urma impactului a fost ranita grav pasagera mopedului, G. Renata, in varsta de 17 ani.

Al treilea accident a avut loc in data de 2 iunie, ora 8.05, intre localitatile Poarta Salajului si Sanmihaiu Almasului. Dorin I., din localitatea Racas, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu a mai putut controla bicicleta cu care se deplasa si a intrat in santul de pe marginea strazii. In urma autoaccidetarii, biciclistul a suferit leziuni usoare, a afirmat inspectorul.

Al patrulea accident a avut loc in data de 3 iunie, ora 17.45, pe DE 81, in localitatea Zimbor. Bogdan Horea K. M., de 38 de ani, din Cluj Napoca, conducand autoturismul proprietate personala, a efectuat o manevra de viraj la stanga fara a semnaliza si fara sa se asigure, intrand in coliziune cu un microbuz. In urma accidentului, au fost raniti usor trei pasageri ai microbuzului, iar cele doua autoturisme au fost avariate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »