Sefii de promotie premiati la Simleu

Magazin Salajean 18 iunie 2007 0

Sefii de promotie ai unitatilor de invatamant din orasul Simleului Silvaniei au fost premiati de catre primarul Septimiu Turcas, in cadrul festivitatilor de incheiere a anului scolar, autoritatile locale oferind elevilor diplome si premii in valoare de 200 de lei.

Consider ca munca si stradania elevilor din timpul anului scolar merita rasplatita. Faptul ca avem asemenea elevi in scolile din oras este un motiv de bucurie, a declarat primarul Septimiu Turcas.

Edilul Simleului a mai acordat o diploma si un premiu de 200 de lei elevei Vladuta Lupau, castigatoarea marelui trofeu al Festivalului de Folclor Maria Tanase, desfasurat luna trecuta, la Craiova.

Este cel mai important trofeu pe care un elev l-a adus in Simleu Silvaniei, in domeniul folclorului si a traditiilor populare. Adolescenta merita toate felicitarile noastre, a conchis primarul.

Turcas, alaturi de inspectorul scolar general in cadrul ISJ Salaj, Ioan Abrudan, au luat parte, in cursul zilei de vineri, la festivitatea in cadrul careia dascalul Teodor Puscas, fostul director al Scolii Generale 1, timp de 30 de ani, va preda stafeta succesorului sau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »