Schimbarea semafoarelor dă traficul peste cap

Andreea Vilcovschi 8 ianuarie 2013 1
Schimbarea semafoarelor dă traficul peste cap

Circulaţia din centrul Zalăului a fost încurcată marţi, în jurul amiezii, de un echipaj al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Zalău, care demonta vechile semafoare. O autoutilitară a DADAP Zalău era “plantată” în mijlocul bulevardului, taman pe trecerea de pietoni din faţa complexului comercial Silvania, pentru a permite lucrătorilor să-şi desfăşoare activitatea.

Reprezentanţii Primăriei Zalău ne-au declarat că intervenţia este cuprinsă în programul de lucrări al proiectului “Sistem de management al traficului în munipiul Zalău”. Potrivit oficialilor, punerea în funcţiune a sistemului va fi efectuată până cel târziu în data de 15 februarie, în două etape. Într-o primă fază, echipametele noi vor funcţiona independent, conform programlor instalate, în vederea constatării şi rezolvării eventualelor probleme tehnice, iar apoi, echipametele vor fi integrate în sistem.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 8 ianuarie 2013 at 16:38 - Reply

    In urbele cu trolee si tramvaie, mentenanta la linia electrica si la sine se face numai noaptea.Incultura si incompetenta in administratia locala, in Zalau, sunt omniprezente astfel ca interventia in cauza, la semafoare, desi trebuie facuta noaptea, aceasta se face musai si numai in mijlocul zilei…..

Lasa un Raspuns »